Claus Dalby frøkolleksjon

Claus Dalby frøkolleksjon


Grønn Industri AS kan i 2024 presentere denne spennende frøkolleksjonen, skapt i samarbeid med Weibulls og den anerkjente hageeksperten Claus Dalby.

Dette er en unik samling av frø som vil inspirere til en fantastisk hageopplevelse.

Grønn Industri AS har et solid rykte for å levere kvalitetsprodukter innen hagebruk, og samarbeidet med Weibulls og Claus Dalby er et nytt høydepunkt. Weibulls, med sin lange historie innen frøproduksjon, og Claus Dalby, en velkjent hageentusiast og designer, har slått seg sammen for å skape noe ekstraordinært.

Denne eksklusive frøkolleksjonen er sammensatt av 32 ulike sorter, nøye utvalgt av Claus Dalby.

Hver sort har blitt valgt for å gi en variert og vakker hageopplevelse med blomsterprakt.

Disse frøene gir deg en reise gjennom farger, former og dufter.

Claus Dalby er kjent for sin lidenskap for hagearbeid og design. Hans ekspertise og erfaring har blitt innvevd i hver eneste detalj av denne kolleksjonen. Fra fargekombinasjoner til vekstvaner, er hvert frø valgt med omhu for å gi en hage som ikke bare er vakker, men også lett å ta vare på.

For å gjøre opplevelsen enda mer spesiell, leveres denne kolleksjonen i et vakkert presentasjonsdisplay. Dette displayet gir en visuell fest av farger og inspirerer hageentusiaster til å drømme om den kommende sesongens blomstring. Den er også praktisk satt opp for å gjøre valg enklere for alle hageinteresserte.

Weibulls og Claus Dalby har sammen skapt en frøkolleksjon som ikke bare representerer ekspertise innen hagebruk, men også kjærligheten til naturen og skjønnheten den kan skape.

Vi håper at denne kolleksjonen vil gi glede og inspirasjon til alle som ønsker å dyrke sin egen lille hageoase.

Selges gjennom Hageland, Gartnerringen, Hagens fagfolk og Solhagen.