Greenhouse People

Greenhouse People


 Grønn Industri AS er en ledende aktør innen hagebransjen med bærekraftige løsninger. Vårt fokus er å tilby miljøvennlige produkter som støtter overgangen til en grønnere fremtid. Gjennom vårt nye samarbeid med engelske The Greenhouse People, har vi valgt å satse på Robinson Victorian Alumninium drivhus som tilbyr bærekraftige drivhusløsninger for privatpersoner og bedrifter.

The Greenhouse People er en anerkjent engelsk produsent med en lang historie av å levere høykvalitets drivhus. The Greenhouse People, tilbyr et unikt utvalg av elegante og funksjonelle drivhusdesign som passer perfekt i et skandinavisk klima. Ved å kombinere britisk håndverkstradisjon med moderne teknologi, har Robinson skapt drivhus som ikke bare er estetisk tiltalende, men også svært holdbare.

Med Robinson Greenhouses fra The Greenhouse People får du ikke bare et vakkert tillegg til hagen din, men også et miljøvennlig alternativ for dyrking. Aluminiums ramme er 100% resirkulerbar, og materialene er valgt med tanke på minimal miljøpåvirkning. Dette gjør det ikke bare en investering i din hages skjønnhet, men også i en bærekraftig fremtid.

Noen Fordeler med Robinson Victorian Greenhouses Fra the Greenhouse People:

  • Holdbarhet: Aluminiums rammen gir en solid struktur som tåler vær og vind, og samtidig er lett og enkel å vedlikeholde.
  • Energieffektivitet: Designet med energieffektive glasspaneler for gunstig lysinntrenging, skaper et ideelt miljø for planter og avlinger.
  • Estetisk appell: De klassiske designene fra Robinson Greenhouses gir ikke bare funksjonalitet, men også tidløs skjønnhet til hagen din.
  • Miljøvennlig: Materialene og produksjonsprosessen er valgt med tanke på å redusere miljøpåvirkningen og støtte en bærekraftig livsstil.
  • Produsert i England.
  • 10 års garanti,

Grønn Industri AS er stolt over å være en distributør av Robinson Greenhouses, og vi er sikre på at våre kunder vil sette pris på de mange fordelene disse drivhusene bringer.

Gjennom dette samarbeidet styrker vi vårt engasjement for en grønnere fremtid og tilbyr innovative løsninger for de som søker bærekraftige alternativer innen hagebruk og dyrking.

Invester i en sunnere og mer bærekraftig fremtid med Robinson Victorian Aluminium Greenhouses fra Grønn Industri AS.

 

Presentasjon fra The Greenhouse People (engelsk)