Skyveportbeslag

Martin Roberts skyveportbeslag

Grønn Industri har gjennom sin import opparbeidet erfaring i fabrikasjon av alle typer skyveportbeslag for industrielt og kommersielt bruk.

Utførelsen av dette nye system har forandret alle synspunkter på moderne konstruksjon av både stål- og tredører og samtidig tatt hensyn til pris, enkel monter­ing, behandling og transport. Fabrikken har ved den nye konstruksjonen klart å begrense antall komponenter som muliggjør å redusere antall deler på lager og dermed redusere omkostningene. Grønn Industri skyveportbeslag fremstilles av beste kvalitet materiale, med datastyrt produksjonsteknikk sikrer man den høyest mulige stand­ard til de mest konkurransedyktige priser.  

 

Alle skinner er i kaldvalset, galvanisert konstruksjonsstål etter British Standard, B.S. 2989. Profil­formingen er datastyrt og blir prøvet og kontrollert for styrke og varighet.

Skinnelengder av samme profil passer i hverandre for enkel håndtering, transport og lagring. Alle skin­ner finnes i 2, 3, og 4 meters lengder som standard.

Last ned vår katalog: